Partners – EMM150

Co-making in realisatie

Het jubileum wordt mede gefinancierd door subsidies, sponsoring en donaties van partners in realisatie. De organisatie van het jubileum evenement  is actief op zoek naar fondsen om een spectaculair jubileum te ontwikkelen en te realiseren op een feestpaviljoen rondom de Maas, gelegen aan de Maas Boulevard in Wessem.
In de loop van de tijd zullen wij onderstaand overzicht zo maximaal mogelijk laten groeien.

Hoofdsponsors en co-makers

Co-Sponsors

 

Sponsors

 

Begunstigers

Bestel hier uw jubileum DVD The Bridge

Van het Jubileumconcert op de Maasboulevard op 23 juni 2018 worden professionele beeld- en geluidopnames gemaakt. Diverse culturele verenigingen uit Wessem verlenen hun medewerking om deze avond tot het hoogtepunt van het jubileumjaar van Koninklijke Harmonie EMM te maken. De harmonie zal deze avond voor het eerst The Bridge spelen, de jubileumcompositie die speciaal voor het 150-jarig bestaan van de harmonie gecomponeerd werd door Hardy Mertens. The Bridge zal alleen deze avond gedirigeerd worden door de componist zelf.

Wilt u een herinnering aan dit onvergetelijke moment of wilt u er nog een aantal keren na de uitvoering van genieten? Dan bestelt u voor slechts € 12,50 de dvd van deze unieke avond. U doet niet alleen uzelf maar ook de harmonie hiermee een groot plezier.

De dvd bestelt u door onderstaand uw gegevens in te vullen. Wij nemen na het jubileum snel contact met u op over levering en betaling.