Kleertjes- en speelgoedbeurs

Kleertjes- en speelgoedbeurs

Na een succesvolle 1e Speelgoed en Kleertjesbeurs in 2018, zal deze op zaterdag 30 maart 2019 herhaald worden met voorjaars- en zomerkleding, baby uitzet en speelgoed!

Kinderspullen zijn vaak een grote investering, maar vaak kunnen deze spullen best nog een tweede ronde mee. Heb jij ook nog kinderkleding, speelgoed of baby uitzet spullen op zolder staan en je wilt er graag iemand anders blij mee maken? Grijp nu je kans en schrijf je in.

Er zijn 2 mogelijkheden:

  1. Huur een tafel via onze vereniging, breng je eigen spullen mee en zorg zelf voor de verkoop. De kosten van het huren van een tafel zijn Eur. 15,-.
  2. Doneer je kleding, speelgoed of baby uitzet spullen aan Kon. Harmonie E.M.M. en wij dragen zorg voor de verkoop. De opbrengst is dan voor onze vereniging.

Heb je interesse of wil je graag meer informatie ontvangen omtrent de beurs of het doneren van speelgoed of kleding? Meld je dan (aan) via: secretaris@emmwessem.nl

Het is voor (aanstaande) ouders, opa’s & oma’s, gastouders en andere geïnteresseerden zeker de moeite waard om onze beurs te bezoeken.

De tweede Kleding & Speelgoedbeurs van Wessem zal gehouden worden op zaterdag 30 maart 2019 van 10:00 – 12:30 uur in de harmoniezaal van Wessem, Wallenstraat 7.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.